Adagolástechnikai berendezések

Cégünk a különböző minőségű és mennyiségű anyagok adagolására az anyag mechanikai és dinamikai tulajdonságainak figyelembe vételével ajánlja a vevői igényeknek legmegfelelőbb adagoló berendezéseket, melyek akár különálló egységként, akár egy kiszerelő rendszeren belül más gépekhez csatlakoztatva üzemelhetnek.

Mérleges adagoló: Súlyra történő adagolás. A mérőcellákba a termékeket vibráltatott csúszópályák juttatják, ahonnan meghatározott időközönként visszacsatolt súlymérés után a kívánt adag a töltőcsőbe kerül.

Lineáris mérleges adagoló: A lineárisan elrendezett mérlegek számát a kívánt teljesítmény határozza meg, pl. irányérték 10 adag/perc/csatorna.

Kombinációs mérleges adagoló: Gyors, pontos, nagyteljesítményű adagoló. Igény esetén a beállított arány szerinti keverék adagolására is alkalmas.

Csigás adagoló: Térfogat alapú adagolás. Az adagoló csiga átmérője és emelkedése határozza meg az egy fordulat alatt adagolt mennyiséget. Az adagoló csatornák száma függ a kívánt teljesítménytől, és az alapgép kialakításától.

Vízszintes csigás adagoló: Jellemzően nem tapadó, jól adagolható porokhoz, termékekhez (cukor, só, darabos fűszerek, stb.) ajánljuk. Saját tartálya 30 literes, keverőművel ellátott. Az adagoló teljesen rozsdamentes kivitelű, léptetése elektronikusan, aszinkronmotor vagy szervo motor által történik.

Függőleges csigás adagoló: Tapadós, nehezen adagolható porokhoz ajánljuk (porcukor, őrölt termékek, fűszerek, tejpor, stb.) Saját tartálya 30 literes, keverő-bolygatóművel ellátott. Az adagoló teljesen rozsdamentes kivitelű, léptetése elektronikusan, aszinkronmotor vagy szervo motor által történik.

Serleges adagoló: Térfogat alapú adagolás. Homogén, szemes termékek, porok (só, borsó, rizs, stb.) nagy teljesítményű adagolására alkalmas. A serlegek mérete határozza meg az adagnagyságot, az adagoló karusszeles kialakítású.

Folyadékadagoló: Hígan és sűrűn folyó anyagokhoz is alkalmazható.

Dugattyús adagoló: Az adagolás dugattyúval történő térfogat adagolás, mely adott tartományon belül fokozatmentesen állítható. Jellemzően nagyobb sűrűségű, nehezebben adagolható folyadékokra (sampon, méz, lekvár, ketchup, stb.) alkalmas.

Szivattyús adagoló: Az adagolás időre vezérelt, amely a végső térfogatot meghatározza. Jellemzően hígabb folyadékokra (ecet, olaj, tisztítószerek, kozmetikumok, vegyszer, stb.) alkalmazható, de bizonyos mértékig sűrűbb folyadékok adagolására is alkalmas.

SMP – mézkapszulázó

Gyors kapcsolat