Porok, granulátumok, folyadékok töltése-zárása lapos tasakba

Tasakoló gépeink folyamatos üzeműek, síkfólia tekercsből – nyomott vagy nyomatlan – képeznek négy oldalt hegesztett lapos tasakokat speciális lehúzó-hegesztő görgők segítségével, a fóliát egy formázókereten áthúzva. A lehúzó görgő hozza létre a függőleges varratot, a keresztvarratot pedig egy vezérelt alakos hegesztő-vágó henger állítja elő. Minden olyan hegeszthető fólia alkalmazható, amely hordozó réteget (pl. papír, alumínium) is tartalmaz.

Továbbfejlesztésként cégünk gyárt olyan típusú tasakoló gépet is, ahol már hordózó réteg nélküli, csak polietilén alapú fólia is alkalmazható.

A gépek vezérlését PLC végzi, a kezelői felület (HMI) érintőképernyő, ahonnan a gép teljes működése irányítható, állítható, menüvezérlésen keresztül. Szerkeszthető, elmenthető és visszatölthető receptstruktúra segítségével a termékfüggő és egyéb gépparaméterek egyszerűen kezelhetőek.

A kész tasakokat elhordó szállítószalag valamint a tasakok nyomtatása, feliratozása opcióként rendelhető.

A tasakoló alapgépekhez a tasakolandó termék függvényében bármely SOMAPAK gyártmányú mérleges-, csigás-, serleges- folyadék-, vibrátoros adagoló csatlakoztatható. A gépek teljesítménye a töltősorok számától függően változik.

PM-1 lapostasakos csomagológép

PM-1S lapostasakos csomagológép

PM-2 lapostasakos csomagológép

PM-2S lapostasakos csomagológép

PM-4 lapostasakos csomagológép

PM-4S lapostasakos csomagológép

PM-4SL lapostasakos csomagológép

Gyors kapcsolat