Felhordók, szállítópályák

Cégünk a különböző minőségű és mennyiségű alapanyagok szállításához, továbbításához az anyag mechanikai és kémiai tulajdonságainak figyelembevételével ajánlja a vevői igényeknek legmegfelelőbb anyagmozgató berendezéseket.

Spanyolgalléros, rekeszes felhordó: Jellemzően darabos áruk, granulátumok szállítására, továbbítására alkalmas berendezés, a felhordó előnye a rugalmas alkalmazhatósága.

Csigás felhordó: Első sorban homogén termékek, porok szállítására, továbbítására alkalmas berendezés. A felhordó előnye a nagy szállítási teljesítmény és a zárt rendszer.

Tálcás felhordó: Törékeny, ömlesztett termékek szállítására, továbbítására alkalmas berendezés. A tálcák készülhetnek ipari műanyagból vagy rozsdamentes acélból. A felhordó előnye a nagy szállítási teljesítmény és a kis helyigény.

Vibrátoros felhordó: Jellemzően homogén termékek mozgatására szolgál, ami a pályatest vibráltatásával valósul meg. A pálya keresztmetszetének függvényében változhat a szállítási teljesítmény.

Az egyedi igényeknek megfelelően számos típusú, méretű és kialakítású szállítópályát, szállítópálya rendszert tervezünk és gyártunk partnereink számára az optimális és hatékony megoldás érdekében.

Gyors kapcsolat